15.08.12

Хочеться змін

І знову потягнуло мене пофілософствувати про життя, тим паче, що місцева газкантора цьому дуже посприяла зі своєю профілактикою, вимкнувши газ на три дня, а коли в мене вдома шось не працює я теж ламаюсь:).
От і надумала я що нічого корисного я не роблю (та певно не лише я), тому і кожен день схожий на попередній, тому і сумно жити, не відчуваєш задоволення від життя-сірі будні. І хто ж в цьому винен крім мене? Ніхто. Хто ж буде робити твоє житя радісним, кольоровим як не ти? Хто краще знає, що тобі зараз не вистачає для щастя і що для цього потрібно зробити? Відповідь та сама.
І я зовсім не жалію себе, що от я така нещасна. Навпаки, хочу змін, хочу старатися виправлятися, отримувати від життя задоволення. Для цього зовсім не багато потрібно. Прочитала зовсім не випадково "Нет смысла себя жалеть. Учитесь жить с тем, что Вам дано, и не опускайте рук". І отримувати задоволення слід від того що нам дано, а це дуже важко, бо завжди хочеться більшого, того, що у тебе немає.
Тому я хочу знати відповідь на запитання "Ким ви бачите себе через 5 років". Реально, я себе не бічу ніким корисним, без закінченої освіти, на жаль, власного стилю (хочу такий мати хоч у чомусь, чи в одязі, творчості, житті), конкретного погляду на життя, конкретних мрій, цілей і т.д.Ну от, у мене вже і зявився план)))


1 коментар:

  1. о,поставлення певних цілей, планів - це лише початок! Але який початок!!!

    ВідповістиВидалити